top of page
profiel foto.jpg

KITE CONCEPTS

Voor uitdenken en onterpen van belevingsconcepten en de productie van sculpturen, toegepaste kunst,artist impressies, 3D- & grafisch ontwerp, 3D prints & merkactivatie.

Oprichter Joris Broeksteeg

In 2011 is het idee voor Kite Concepts ontstaan. Ik ben begonnen als freelance creative na mijn bachelor opleiding vrijetijdsmanagement aan NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Hier heb ik mij gespecialiseerd in de discipline Imagineering. Via de Efteling Academy ben ik aan de slag gegaan bij de Efteling op de afdeling Imagineering. Hier heb ik mijn minor en afstudeeropdracht volbracht, gericht op de beleving van de Efteling sprookjes. 

 

Van jongs af aan was ik al creatief bezig en wilde ik niet liever dan mensen verrassen en verwonderen met mijn creaties. Mijn passie ligt dan ook bij het ontwerpen en tot stand brengen van ideeën. Het creëren van een totale belevenis, daar ligt mijn kracht. Gericht op de beleving van een product of merk, of je het nu hebt over retail, bezoekersattracties, musea, horeca of evenementen."

Kite Concepts

Waarom de naam Kite Concepts? Kite's stijgen op door een goed ontwerp dat gebruik maakt van de energie ter plaatse en voldoende draagkracht. Een kite is voorzien van stevige lijnen om te sturen of van koers te veranderen. Met een sierlijk ontwerp dat past binnen zijn omgeving, welke stil is maar de aandacht trekt. Ze zijn er in talloze vormen die schitteren hoog in de lucht. 

bottom of page